Rökt brie, rökt lax och rökt ankbröst. Rökt kalvstek, rökta burgare och rökta mandlar. Det finns många sätt att utöka din grillrepertoar och visa vad du kan åstadkomma med din grill! Med den smarta röklådan kan du prova dig fram med rökningen, oavsett vilken grill du har. Det är dessutom enkelt – lägg ned rökflis i lådan, stäng den och låt grillen sköta resten. Schh… vi behöver inte säga hur enkelt det var när gästerna njuter av maten. Det här är ren lyx! Röklådan från Weber Style™ passar till både brikettgrillar, Weber® Q® och de stora gasolgrillarna.
Lägg en handfull rökflis i blöt i cirka 30 minuter innan du ska börja grilla. Det förbättrar rökeffekten, och du kan prova dig fram genom att blötlägga rökfliset i allt från vatten till rödvin. Kom ihåg att låta rökfliset rinna av ordentligt innan du lägger det i röklådan. Kom också ihåg att hellre ta för lite än för mycket – det går alltid att tillföra mer röksmak senare.
Läs mer om Weber Style röklåda stål