Revbensspjäll – en äkta amerikansk BBQ-klassiker! Varje grillmästare med självrespekt vet hur revbensspjäll ska tillagas, och det behöver inte alls vara särskilt svårt. Med hållaren för revbensspjäll från Weber Original™ har du ett utmärkt redskap för att få dina revbensspjäll läckra, möra och perfekt grillade. Ställ benen i hållaren så att de blir grillade hela vägen runt och du kan ha flera på gallret samtidigt. Du kan också använda hållaren till kycklinglår eller annat kött som med fördel kan höjas något från grillgallret, så att de får en perfekt stekyta på alla sidor.
Tips & Tricks
Ställ hållaren för revbensspjäll i en aluminiumform så att köttsaften droppar ned i den under tillagningen. Precis innan köttet är färdigstekt lyfter du ur hållaren för revbensspjäll och tar upp aluminiumformen. Sila saften ned i en kastrull och tillaga exempelvis en god sås av den.
- Ett måste när du ska tillaga revbensspjäll
- Gör det enkelt att tillaga revbensspjäll och att marinera spjällen under grillningen
- Med hållaren kan du ha flera revbensspjäll på grillgallret samtidigt, och dessutom ha plats över för att grilla tillbehör vid sidan av
- Den praktiska hållaren gör det enkelt att bära revbensspjällen till och från grillen
- Kan även användas till grillning av kycklinglår, toast m.m.
Läs mer om Weber Original revbensställ