Bakform Silikon Madeleine från du Buyer för att baka de klassiskt formade Madeleinekakorna. Madeleinekakan kommer ursprungligen från Frankrike och är en mjuk söt kaka, bakad med ägg, socker och citron i den traditionella musselskalsformen.
– Högkvalitativt silikonskum med metallpulver, stödjer temperaturer från -70°C till +300°C
– Patenterat system med utmärkt ledningsförmåga hos formen, även bättre karamellisering
– R’System med perforeringar för perfekt varmluftscirkulation
– Perfekt enhetlig tillagning
– Slät inre yta med naturlig non-stick, lätt att vända ut.
– Smörj före första användningen
– Grädda i traditionell ugn eller bain-marie
– Används inte i mikrovågsugnen
– Använd inte vassa redskap i formen
Tips: Används bäst på ett galler eller en perforerad bakplåt
Receptkort medföljer, med läckra recept skapade av 7 Meilleur Ouvrier de France pastry chefs eller World Pastry Champions.
Läs mer om de Buyer – Bakform Silikon Madeleine