Hållbara recept på maten du inte kan vara utan, detta är boken som bjuder på veganska versioner av favoriträtter från hela världen. Drömmen att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren är med denna kokbok i ditt hem uppfylld. Gustav Johansson har samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten helt fantastiskt god.
Gustav Johansson driver bloggen ”Jävligt gott”, som är Sveriges största veganska matblogg. Med den vill han inspirera andra till att laga mer veganskt genom att visa hur enkelt det kan vara, hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.
Läs mer om Bonnier Fakta – Klassiska Rätter på Veganskt Vis
Hitta Böcker även hos: