NOD XXL Slim airfryer med fönster 8 liter

NOD XXL Slim airfryer med fönster 8 liter

NOD XXL Slim airfryer med fönster är det perfekta valet för dig som letar efter ett hälsosamt och bekvämt sätt att laga dina favoriträtter. Den här varmluftsfritösen låter dig steka, baka, grilla och rosta utan att använda olja. Tack vare avancerad varmluftsteknik kan du njuta av ett utsökt krispigt resultat, med minimal fetthalt.
Airfryern från NOD sticker ut med sitt praktiska fönster och sin inbyggda belysning, som låter dig hålla ett öga på matlagningen utan att behöva öppna enheten. På den digitala pekskärmen kan du enkelt välja mellan sju förprogrammerade inställningar, som gör det enkelt att tillaga allt från kött och fisk till grönsaker och bakverk. Temperaturen kan justeras från 80-200°C, så att du kan anpassa tillagningen helt efter dina behov. Den kraftfulla effekten på 1700 watt garanterar en snabb och jämn tillagning varje gång.
Med sin generösa kapacitet på 8 liter är XXL Slim perfekt för stora portioner, vilket gör den till ett utmärkt val för den stora familjer eller för dig som ofta har gäster. Trots den rymliga designen är airfryern både elegant och kompakt, så att den inte tar upp för mycket plats på köksbänken. Rengöringen går enkelt tack vare non-stick-beläggningen på korgen och gallret, som dessutom tål maskindisk (även om handdisk rekommenderas för att förlänga deras hållbarhet).
Om du letar efter en airfryer som är både effektiv och rymlig är NOD XXL Slim ett mycket bra val. Investera i din idag för att njuta av hälsosam och välsmakande mat såväl till vardags som till fest.

Läs mer om NOD XXL Slim airfryer med fönster 8 liter

NOD XXL Slim airfryer med fönster 8 liter

Airfryer

Hitta NOD XXL Slim airfryer med fönster 8 liter även hos:













Rulla till toppen