Emile Henry Hjärta pajform 1,5 liter cream

Emile Henry Hjärta pajform 1,5 liter cream

Emile Henrys hjärtformade pajform är en elegant och funktionell bakform som ger en personlig touch till varje bakverk. Med sin hjärtformade design är den särskilt lämplig för festliga tillfällen som Alla hjärtans dag, bröllop eller födelsedagar, och den gör ett vackert intryck på både bakbord och middagsbord.
Tillverkad i Frankrike av HR-keramik, erbjuder formen utmärkt värmefördelning, vilket garanterar jämn gräddning av dina pajer och bakverk. Keramiken håller även maten varm längre efter att den tagits ut ur ugnen. Formen har en kapacitet på 1,5 liter, vilket räcker för att servera 6 generösa portioner.
Formen tål temperaturer från -20°C till 270°C, vilket gör den mångsidig för användning i ugn, mikrovågsugn och frys. Den är dessutom diskmaskinssäker, vilket gör rengöringen enkel och smidig. Eftersom Emile Henrys keramik är fri från bly, kadmium och nickel, är den ett säkert val för daglig användning.
Denna pajform finns i flera vackra färgval, inklusive röd och burgundy, och dess eleganta design gör den till en tidlös del av din köksutrustning. Med en 10-årig garanti kan du vara säker på att denna pajform kommer att hålla över tid, samtidigt som den tillför en stilfull fransk charm till ditt kök​. Den hjärtformade designen, i kombination med den robusta keramiken och vackra finishen, gör denna pajform till ett perfekt val för alla som vill baka med både stil och kvalitet.

Läs mer om Emile Henry Hjärta pajform 1,5 liter cream

Emile Henry Hjärta pajform 1,5 liter cream

Pajform

Hitta Emile Henry Hjärta pajform 1,5 liter cream även hos:













Rulla till toppen