Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition karaff

Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition karaff

Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition-karaffen är ett sant mästerverk av munblåst glas, designad för att imponera både visuellt och funktionellt. Den här versionen sticker ut med sin eleganta gröna rand som löper längs karaffens insida och tillför en unik estetisk dimension. Karaffens design kombinerar kreativitet med funktionalitet och är inspirerad av en harpa med sin böjda form och smala hällpip, vilket gör det enkelt att dekantera vin samtidigt som det ger en konstnärlig touch till dukningen.
Karaffens design handlar inte bara om skönhet, utan också om att förhöja vinets smak. Genom att hälla vinet i en karaff får det tillgång till syre, vilket bidrar till att frigöra dess fulla smak och djup. Unga viner utvecklas snabbare med hjälp av syresättning, medan äldre viner gynnas av att separeras från sediment som kan ha samlats med tiden. Amadeo Phyllon är en del av Riedels exklusiva munblåsta kollektion, tillverkad av erfarna glasblåsare i Tyrolen, Österrike, där en noggrann tillverkningsprocess säkerställer att varje karaff är ett unikt hantverk.
Amadeo Phyllon Limited Edition från Riedel är det perfekta valet för vinälskare som uppskattar både funktionalitet och stilren design – beställ din karaff idag och förhöj din vinupplevelse med en elegant och sofistikerad handgjord karaff.

Läs mer om Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition karaff

Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition karaff

Karaff

Hitta Riedel Amadeo Phyllon Limited Edition karaff även hos:













Rulla till toppen