Broste Copenhagen Bubble karaff med lock

Broste Copenhagen Bubble karaff med lock

Broste Bubble karaff med lock är en stilren och mångsidig karaff som förvandlar varje servering till en upplevelse. Med sin unika design i bubbelglas, där små luftbubblor är inneslutna i glaset, får varje karaff ett exklusivt, handgjort utseende som gör den till ett konstnärligt inslag på bordet. Den eleganta, rundade formen gör den både visuellt tilltalande och praktisk att använda, perfekt för allt från vatten och juice till vin och andra drycker.
Karaffen är försedd med ett smart lock som skyddar drycken från damm och insekter, vilket gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Den ligger skönt i handen och är lätt att hälla från, vilket gör serveringen smidig och bekväm. Dess tidlösa design smälter enkelt in i alla typer av dukningar, från minimalistiskt och modernt till mer rustikt och klassiskt.
Tillverkad av högkvalitativt glas med inneslutna bubblor, är varje karaff unik med små variationer som tillför en organisk och handgjord känsla. Karaffen har en generös volym, vilket gör att den passar utmärkt för stora middagar eller avslappnade samlingar.
Med Broste Bubble karaff med lock får du en kombination av funktion och design som lyfter varje tillfälle. Karaffen är inte bara praktisk, utan också en vacker detalj som förhöjer atmosfären vid varje servering.

Läs mer om Broste Copenhagen Bubble karaff med lock

Broste Copenhagen Bubble karaff med lock

Karaff

Hitta Broste Copenhagen Bubble karaff med lock även hos:













Rulla till toppen