Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik

Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik

Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik  är en del av Brostes hyllade Nordic-kollektion, känd för sin tidlösa skandinaviska design och naturliga färgpalett. Denna tallrik är tillverkad av stengods, vilket ger den både en robust kvalitet och ett elegant utseende. Varje tallrik har en handgjord finish, vilket gör varje exemplar unikt och ger en personlig touch till din dukning.
Nordic Marsh-serien är inspirerad av naturens skiftande toner som påminner om nordiska landskap och kustlinjer. Tallrikens generösa storlek gör den idealisk för att servera middagar, oavsett om det är vardagsmåltider eller festligare tillställningar. Dess tåliga stengodsmaterial är både mikrovågsugn- och diskmaskinssäkert, vilket gör den lika funktionell som estetiskt tilltalande.
Den minimalistiska designen gör att denna tallrik enkelt kan kombineras med andra delar från Broste Copenhagens kollektioner, och den passar lika bra för en rustik som modern dukning. Med sin hållbara konstruktion och stilrena look blir Middagstallriken Nordic Marsh en oumbärlig del av ditt kök som håller i många år framöver.
Skapa en harmonisk och stilfull matupplevelse med Broste Nordic Marsh middagstallrik  – en tidlös klassiker för det moderna hemmet.

Läs mer om Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik

Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik

Platta

Hitta Broste Copenhagen Nordic Marsh middagstallrik även hos:













Rulla till toppen