NOD Kolsyremaskin forest green

NOD Kolsyremaskin forest green

Med NOD kolsyremaskin kan du enkelt tillsätta kolsyra till ditt vatten och njuta av uppfriskande, bubblande drycker hemma. Designad i en elegant skandinavisk stil med ett strukturerat plisserat mönster passar denna maskin vackert in i varje modernt kök. Den är både stilren och otroligt enkel att använda: Skruva fast flaskan i maskinen och tryck på den stora knappen högst upp för att tillsätta kolsyra. Du kan justera mängden bubblor genom att trycka flera gånger, så att du får precis den nivå av kolsyra du föredrar – från lätt pärlande vatten till starkt bubblande sodavatten.
Kolsyremaskinen levereras med en praktisk PET-flaska som är 29 cm hög och har en diameter på 8,2 cm – en idealisk storlek för att passa i de flesta kylskåpsdörrar. Flaskan har en kapacitet på 1 liter för vanligt vatten, men när du tillsätter kolsyra rekommenderas det att fylla upp till 0,8 liter för bästa kolsyreresultat. Det finns tydliga markeringar på flaskan så att du enkelt kan se hur mycket vatten du ska fylla på.
Med NOD kolsyremaskin kan du enkelt göra kolsyrade drycker hemma, anpassade efter din smak. Det är både en ekonomisk och miljövänlig lösning som gör det enkelt att njuta av bubblor varje dag.

Läs mer om NOD Kolsyremaskin forest green

NOD Kolsyremaskin forest green

Kolsyremaskin

Hitta NOD Kolsyremaskin forest green även hos:













Rulla till toppen