GreenPan Padova stekpanneset 3 delar copper/chocolate brown/quartz grey

GreenPan Padova stekpanneset 3 delar copper/chocolate brown/quartz grey

Greenpan Padova stekpanneset i 3 delar kombinerar snygg design med hög funktionalitet och miljöfokus. Setet är tillverkat av 65% återvunnet aluminium med handtag i rostfritt stål och består av pannor i storlekarna 20 cm, 24 cm och 28 cm, som täcker alla dina behov i köket. Den keramiska Thermolon™ non-stick-beläggningen från Greenpan gör matlagningen enkel och säkerställer att maten inte fastnar. Dessutom är beläggningen reptålig, lätt att rengöra och tål diskmaskin, vilket sparar tid i en hektisk vardag.
Pannorna är utrustade med en perforerad induktionsbotten som säkerställer jämn värmefördelning, så att du uppnår perfekta resultat varje gång. Dessutom är de ugnssäkra upp till 200°C, vilket innebär att du enkelt kan slutföra matlagningen i ugnen. Setet finns i flera fina färgkombinationer, till exempel Taupe, Pastellgrön och Marockansk Grön, som ger ett modernt och elegant uttryck till ditt kök.
Med Greenpan Padova stekpanneset i 3 delar får du inte bara hållbar kvalitet och funktionalitet, utan också ett stilfullt val som minskar miljöpåverkan tack vare användningen av återvunnet aluminium – beställ ditt set idag!

Läs mer om GreenPan Padova stekpanneset 3 delar copper/chocolate brown/quartz grey

GreenPan Padova stekpanneset 3 delar copper/chocolate brown/quartz grey

Stekpanna sett

Hitta GreenPan Padova stekpanneset 3 delar copper/chocolate brown/quartz grey även hos:













Rulla till toppen