Eva Solo Reflect sophink 6 liter

Eva Solo Reflect sophink 6 liter

Eva Solo Reflect sophink 6 liter är en sofistikerad och hållbar lösning för avfallshantering, särskilt utformad för mindre utrymmen som badrum eller mindre kök. Tillverkad av plast och FSC®-certifierat ekträ, kombinerar denna sophink en minimalistisk design med ett tydligt miljöfokus. Med en kapacitet på 6 liter är den både kompakt och effektiv, vilket gör den idealisk för små avfallsvolymer utan att kompromissa med funktion eller stil.
Den moderna designen gör att sophinken inte behöver gömmas undan – den blir snarare en snygg detalj i rummet. Den inre plastbehållaren är diskmaskinssäker för enkel rengöring, medan utsidan rengörs snabbt och smidigt med en urvriden trasa. Dess kompakta format gör den perfekt för små utrymmen, samtidigt som den behåller en hög kapacitet för dagligt bruk.
Med Eva Solo Reflect sophink 6 liter får du en praktisk och stilren produkt som både underlättar din sopsortering och bidrar till ett hållbart och snyggt inrett hem. Sophinken är designad för att möta både funktionella och estetiska behov, vilket gör den till ett uppskattat inslag i det moderna hemmet.

Läs mer om Eva Solo Reflect sophink 6 liter

Eva Solo Reflect sophink 6 liter

Pedalhink

Hitta Eva Solo Reflect sophink 6 liter även hos:













Rulla till toppen