MAC Chef knivset non-stick 2 delar

MAC Chef knivset non-stick 2 delar

Knivset om två knivar i Chef-serien från MAC, bestående av en grönsakskniv och en gyoto-/sushikniv. Precis som övriga delar i serien är knivarna utrustade med en specialutvecklad teflonbeläggning på bladen, vilket gör det enklare att hantera ingredienser som annars har en tendens att fastna på bladet. Det låter dig arbeta med effektivt och med större precision, utan avbrott för att rengöra bladet under skärningen.
Sushikniven har en bladlängd på 21,5 centimeter, medan grösaksknivens blad mäter 13,5 centimeter. Båda knivarna är tillverkade av extra hårt stål, som innehåller molybden, volfram och vanadin. Det robusta kompositionen gör att eggen bibehåller sin skärförmåga väl över tid och ger även enastående motståndskraft mot rost. Knivarnas skaft är tillverkade av gediget trä, som är ergonomiskt utformat gör att ge ett säkert och bekvämt grepp under skärningen.
Sammanfattningsvis får du två robusta, praktiska och användarvänliga knivar, som är balanserade för att ge dig både precision och bekvämlighet i köket, även när du arbetar med känsliga råvaror.

Läs mer om MAC Chef knivset non-stick 2 delar

MAC Chef knivset non-stick 2 delar

Knivset

Hitta MAC Chef knivset non-stick 2 delar även hos:













Rulla till toppen