Spiegelau Definition Burgundy vinglas 6-pack

Spiegelau Definition Burgundy vinglas 6-pack

Bourgogneglaset i Spiegelau Definition-serien kombinerar lätthet och elegans på ett helt nytt sätt. Med en vikt på enbart 130 gram per glas känns de här kristallglasen nästintill viktlösa, vilket bidrar till en extra lyxig upplevelse när det är dags att njuta av ett riktigt gott glas vin. Det ultratunna glaset ger inte bara en förfinad känsla utan är tillverkat enligt Spiegelaus välkända kvalitet, där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att förhöja din vinupplevelse.
Vinglasets kupa är distinkt utformad för att framhäva aromerna i lätta röda viner, till exempel bourgogne-viner och andra viner gjorda på pinot noir. Glasen har en extraordinär klarhet och en vacker lyster, som gör att de förhöjer dukningen och presenterar vinet du serverar på bästa sätt.
Med Definition-serien sätter Spiegelau en ny standard för vinglas där ingenting lämnas åt slumpen. Bourgogneglasen utgör den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil och levereras i en praktisk låda om sex stycken glas – ett bra val såväl till vardagsbruk som för speciella tillfällen.

Läs mer om Spiegelau Definition Burgundy vinglas 6-pack

Spiegelau Definition Burgundy vinglas 6-pack

Vinglas

Hitta Spiegelau Definition Burgundy vinglas 6-pack även hos:













Rulla till toppen