Villeroy & Boch Toy’s Delight djup tallrik röd

Villeroy & Boch Toy’s Delight djup tallrik röd

Ge ditt julbord en extra dos av magi med denna vackra djupa tallrik från Villeroy & Bochs Toy’s Delight-kollektion. Med en generös diameter på 26,4 cm är tallriken perfekt för att servera soppor, grytor och andra varma rätter. Dess julinspirerade design i rött, med festliga mönster, skapar en inbjudande och nostalgisk atmosfär som påminner om traditionella julfiranden.
Tallriken är tillverkad av högkvalitativt premium-porslin, vilket inte bara gör den hållbar utan också ger den en elegant glans. Tack vare dess tålighet kan den användas i både diskmaskin och mikrovågsugn, vilket gör den lika praktisk som vacker. Den dekorativa designen med detaljerade julmotiv gör tallriken till ett utmärkt val för högtidsmåltider och festliga tillställningar.
Toy’s Delight-kollektionen är känd för att skapa en genuin julstämning, och denna djupa tallrik blir garanterat en favorit under många julfiranden framöver. Kombinera den med andra delar från samma serie för en komplett och stämningsfull dukning som kommer att imponera på dina gäster.

Läs mer om Villeroy & Boch Toy’s Delight djup tallrik röd

Villeroy & Boch Toy’s Delight djup tallrik röd

Djup tallrik

Hitta Villeroy & Boch Toy’s Delight djup tallrik röd även hos:













Rulla till toppen