Villeroy & Boch Toy’s Delight mugg 44 cl

Villeroy & Boch Toy’s Delight mugg 44 cl

Upplev julens magi varje dag med denna vackert designade mugg från Villeroy & Boch’s älskade Toy’s Delight-kollektion. Muggen rymmer hela 44 cl och är den perfekta följeslagaren för att njuta av en stor kopp kaffe, te eller varm choklad under de kalla vintermånaderna. Tillverkad av högkvalitativt premium-porslin erbjuder den både hållbarhet och elegans, vilket gör den lika lämplig för vardagsbruk som för festliga tillfällen.
Dekorationen består av nostalgiska julmotiv i klassiska färger som rött, grönt och vitt. Denna tidlösa design väcker minnen från traditionella julfiranden och sprider en varm och inbjudande känsla i hemmet. Muggen är både mikrovågssäker och robust nog för daglig användning, men för att bevara de fina motiven rekommenderas handdisk.
Denna mugg är ett idealiskt tillskott till din julservis och passar perfekt tillsammans med andra delar från Toy’s Delight-serien. Den är också en uppskattad present till nära och kära, och en charmig detalj som gör varje fika under julen lite mer speciell.

Läs mer om Villeroy & Boch Toy’s Delight mugg 44 cl

Villeroy & Boch Toy’s Delight mugg 44 cl

Kopp

Hitta Villeroy & Boch Toy’s Delight mugg 44 cl även hos:













Rulla till toppen