Rosendahl Grand Cru Cottage tallrik 23 cm

Rosendahl Grand Cru Cottage tallrik 23 cm

Tallriken i Grand Cru Cottage-serien från Rosendahl tillför modern nostalgi och värme till alla mysiga stunder under de kalla månaderna. Det ikoniska vita Grand Cru-servisen, en minimalistisk Rosendahl-klassiker, har fått nytt liv genom norska Fam Irvolls maximalistiska illustrationer. Hon har hämtat inspiration från det förflutna och skapat ett modernt, stämningsfullt uttryck som tillför extra charm till både höstmys och julstämning. Tallriken finns i flera storlekar, och varje storlek är prydd med sin egen unika dekoration. Dessa dekorationer ger tallriken en särskild karaktär och gör den idealisk för allt från vardagsmåltider till festliga tillställningar.
Grand Cru Cottage-seriens tallrikar, skålar, muggar och förvaringsburkar kombinerar element från den nordiska naturen med klassiska julmotiv och vintagepynt i en harmonisk och elegant sammansättning. Löv och grenar, bär, havtorn, fåglar, pepparkakshjärtan, glasdekorationer och ekollon pryder olika delar av servisen, vilket skapar en unik komposition som ändå passar vackert ihop med övriga delar i serien. Varje del i Grand Cru Cottage-serien är unik med sina egna grafiska element men harmonierar perfekt med resten av servisen. Detta gör serien idealisk för både vardagsbruk och när du har gäster, och den kommer snabbt att bli en favorit under höst- och vintermånaderna.

Den minsta Grand Cru Cottage-tallriken mäter 19,5 centimeter i diameter och är dekorerad med en hjärtformad vinranka med den karakteristiska fågeln i mitten. Tallrikens kant är ren och de ikoniska Grand Cru-rillorna står skarpa och tydliga.
Den mellanstora Grand Cru Cottage-tallriken är 23 centimeter i diameter, och här leker Fam Irvoll med seriens grundmotiv på ett roligt och kreativt sätt, där varje grafiskt element står för sig själv och breder ut sig över hela tallriken – även kanten.
Den stora Grand Cru Cottage-tallriken är 27 centimeter i diameter, och här spelar kanten huvudrollen med motiv som samlas i en vacker ranka och elegant omsluter hela tallriken, medan mittdelen är ren och fri från dekoration.

Läs mer om Rosendahl Grand Cru Cottage tallrik 23 cm

Rosendahl Grand Cru Cottage tallrik 23 cm

Tallrik

Hitta Rosendahl Grand Cru Cottage tallrik 23 cm även hos:













Rulla till toppen