KitchenAid KF8 espressomaskin cast iron black

KitchenAid KF8 espressomaskin cast iron black

Upptäck en värld av espressodrycker med KF8 från KitchenAid Espresso Collection. Välj mellan över 40 olika receptalternativ, alla tillgängliga med ett enkelt knapptryck. Den stilrena helautomatiska espressomaskinen låter dig skapa alla dina espressofavoriter, hemma i ditt eget kök. Maskinen har dessutom plats för 6 användarprofiler, så att hela familjen kan personalisera och spara sina favoritrecept.
KF8 espressomaskin är utrustad med ett automatiskt mjölksystem och har även ett läge för plantbaserad dryck, så att du kan njuta till fullo av din cappuccino eller latte oavsett vilken bas du väljer. En 790 milliliters mjölkbehållare medföljer, som kan förvaras i kylskåp för att hålla mjölken fräsch.
Espressomaskinen har sju malningsinställningar, så att du kan styra malningen med precision. Även vatten- och kaffetemperaturen är programmerbar, så att du kan välja mellan olika inställningar för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Vattentanken rymmer 2,2 liter, så att du kan njuta av många goda koppar innan du behöver fylla på.
Tack vare den avtagbara bönbehållaren blir det otroligt enkelt att fylla på kaffebönor. Allt du behöver göra är att vrida och lyfta för att avlägsna behållaren, så kan du tömma, byta eller fylla på med färska espressobönor på nolltid. Behållaren rymmer 270 gram bönor, vilket ger upp till 22 espressoshots per påfyllning.
KF8 espressomaskin är Quiet Mark-certifierad som en av de tystaste maskinerna i sin kategori. Den kompakta och eleganta designen sparar plats på bänken och är formgiven för att passa i alla typer av hem. Den metallklädda konstruktionen säkerställer hållbarhet och lång livslängd och du har 10 års garanti.

Läs mer om KitchenAid KF8 espressomaskin cast iron black

KitchenAid KF8 espressomaskin cast iron black

Espressomaskin

Hitta KitchenAid KF8 espressomaskin cast iron black även hos:













Rulla till toppen