Kähler Omaggio vas olivgrön

Kähler Omaggio vas olivgrön

Kähler Omaggio vas är en ikonisk del av dansk design som har funnit sin plats i otaliga nordiska hem sedan lanseringen 2008. Denna vackra keramikvas, skapad av den berömda designerduon Stilleben, är känd för sina karakteristiska handmålade ränder som gör varje exemplar unikt och oemotståndligt. Med sina mjuka former och stilrena breda ränder kombinerar Omaggio-vasen traditionellt hantverk med modern minimalism på ett sätt som förhöjer inredningen i vilket hem som helst.
Vasen finns i två eleganta varianter: en med olivgröna ränder och en med rosarandigt mönster. Den olivgröna versionen ger en varm och harmonisk känsla som kompletterar de naturliga gröna tonerna i en blombukett eller kvistar från trädgården, medan den rosarandiga varianten utstrålar en tidlös och stilren elegans. Båda versionerna av Omaggio-vasen är tillverkade av högkvalitativ fajans och hämtar inspiration från Kählers rika designarkiv, vilket ger dem en klassisk men ändå modern prägel.
Placera vasen på matbordet, i fönsterkarmen eller på ett sidobord för att skapa ett levande och dynamiskt inslag i ditt hem. Den minimalistiska designen gör att vasen passar in i både nordiskt stilrena och rustikt lantliga inredningar. Oavsett vilken variant du väljer, tillför Kähler Omaggio vas en unik kombination av klassisk skönhet och modern enkelhet till ditt hem. En tidlös designikon som aldrig går ur stil.

Läs mer om Kähler Omaggio vas olivgrön

Kähler Omaggio vas olivgrön

Vas

Hitta Kähler Omaggio vas olivgrön även hos:













Rulla till toppen