Cosori Multicooker

Cosori Multicooker

Cosori Multicooker är din ultimata all-round-kökspartner, med imponerande 18-i-1 funktioner, som omfattar allt från tillagning av ris och gryn till funktionerna Slow Cook, Steam och Quick Rice. Den avancerade Fuzzy-Logic-teknologin säkerställer perfekt tillagade råvaror genom att justera tid och temperatur i en precis sjustegsprocess, för att din mat inte ska brännas vid eller bli underkokt.
Multicookern är designad med maximal användarvänlighet i åtanke. Den smidiga LED-displayen med nedräkning låter dig hålla koll exakt på när maten är klar, medan de tydliga måtten och non-stick-beläggningen i innergrytan gör uppmätning och rengöring enkelt och problemfritt. Konstruktionen är BPA-fri och tillbehören tål maskindisk, så att disken går snabbt och enkelt – perfekt för användning i vardagen.
Om du vill kan du ansluta din Multicooker till den smarta VeSync-appen, där du både kan utforska en mängd olika recept och styra matlagningsprocessen direkt från din smartphone. Beställ din Cosori Multicooker idag och upplev hur matlagningen går både smidigare och snabbare, upp till 40% snabbare än med traditionella metoder, samtidigt som näringsvärde och smak bibehålls. Ett multifunktionellt val som uppfyller moderna köksbehov – perfekt för att underlätta i den fullspäckade vardagen.

Läs mer om Cosori Multicooker

Cosori Multicooker

Multicooker

Hitta Cosori Multicooker även hos:













Rulla till toppen