Marimekko Unikko mugg 2,5 dl vit/cherry/röd

Marimekko Unikko mugg 2,5 dl vit/cherry/röd

Föreställ dig att börja varje morgon med en kopp kaffe eller te i Marimekko Unikko mugg. Denna mugg är dekorerad med det ikoniska Unikko-mönstret, som skapades av Maija Isola 1964 och har blivit en symbol för Marimekkos kreativa och djärva design. Mönstrets livfulla färger och stiliserade blommor ger varje dryckesstund en fräsch och modern känsla.
Tillverkad av högkvalitativt stengods erbjuder denna mugg både hållbarhet och en lyxig känsla. Med en kapacitet på 2,5 dl är den perfekt för att njuta av kaffe, te eller andra favoritdrycker. Muggen är inte bara estetiskt tilltalande utan också mycket praktisk; den är säker att använda i diskmaskin, mikrovågsugn och ugn, vilket gör rengöring och uppvärmning enkel och bekväm.
Marimekko, grundat 1951 i Finland, är känt för sina unika tryck och färgstarka mönster som förenar konstnärliga uttryck med praktisk användning. Företaget har ett starkt engagemang för miljö och kvalitet, vilket har gjort Marimekko till ett globalt älskat varumärke. Varje produkt erbjuder människor världen över möjligheten att uttrycka sin personlighet och kreativitet genom livfull design.
Sammanfattningsvis, Marimekko Unikko mugg 2,5 dl är inte bara en mugg, utan ett konstverk som förhöjer din dryckesstund med både stil och funktion.

Läs mer om Marimekko Unikko mugg 2,5 dl vit/cherry/röd

Marimekko Unikko mugg 2,5 dl vit/cherry/röd

Kopp

Hitta Marimekko Unikko mugg 2,5 dl vit/cherry/röd även hos:













Rulla till toppen