Typhur InstaProbe termometer

Typhur InstaProbe termometer

Typhur InstaProbe är den ultimata digitala termometern för dig som värdesätter både snabbhet och precision i köket. Med blixtsnabb mätning på under 0,5 sekunder får du en exakt temperatur på ditt kött eller andra råvaror på nolltid – perfekt för när du grillar, rostar, röker, kokar saft, brygger öl och mycket mer.
Den digitala termometern har en OLED-skärm för att ge dig tydlig avläsning av temperaturen. Termometern är NSF-certifierad, vilket garanterar en produkt av professionell kvalitet som är säker att använda med livsmedel. Med sitt mätområde från -49,9–299,9°C är InstaProbe ett mångsidigt val som kan användas för både kalla och varma rätter.
InstaProbe är vatten- och dammsäker enligt IP67, vilket gör den hållbar och enkel att rengöra, även under fuktiga förhållanden. Tack vare den inbyggda magneten kan termometern enkelt förvaras på kylskåpet eller grillen, så att du alltid har den nära till hands.
Upptäck Typhur InstaProbe och njut av perfekt tillagade ingredienser varje gång, oavsett om du är i eller utanför köket.

Läs mer om Typhur InstaProbe termometer

Typhur InstaProbe termometer

Termometer

Hitta Typhur InstaProbe termometer även hos:













Rulla till toppen