Zwilling Pro Zcut fint rivjärn 34 cm

Zwilling Pro Zcut fint rivjärn 34 cm

Zwillings Pro-rivjärn i rostfritt stål är det perfekta verktyget för att uppnå ett felfritt rivningsresultat med minimal ansträngning. Med knivskarpa blad är rivjärnet utformat för att skära igenom även de tuffaste och mest tjockskaliga livsmedel. Den innovativa 2-vägstekniken gör att du kan riva i båda riktningarna, vilket fördubblar effektiviteten och gör matlagningen snabbare och enklare.
Rivjärnet är tillverkat av högsta kvalitet och har ett ergonomiskt handtag som ger ett bekvämt och stabilt grepp, även vid intensiv användning. Den halkfria foten gör att rivjärnet vilar stadigt på underlaget, vilket ökar stabiliteten och gör rivningsprocessen mer kontrollerad och säker.
Den levereras komplett med ett skyddande plasthölje som skyddar både rivytan och dina fingrar, vilket gör det säkert att förvara den i en låda. Alternativt kan du använda kroken för praktisk hängande förvaring. Zwilling Pro Grater erbjuder en kombination av funktionalitet, säkerhet och ergonomi som gör den till ett oumbärligt verktyg i ditt kök.

Läs mer om Zwilling Pro Zcut fint rivjärn 34 cm

Zwilling Pro Zcut fint rivjärn 34 cm

Rivjärn

Hitta Zwilling Pro Zcut fint rivjärn 34 cm även hos:













Rulla till toppen