Sola Noma kastrullset 5-delar

Sola Noma kastrullset 5-delar

Detta vackra set med kastruller i Noma-serien från Sola är tillverkat av det allra bästa Triply 3-lagers materialet kombinerat med en unik hamrad yta. Triply är ett trelagersmaterial som gör att din kastrull värms upp snabbt och jämnt. Den säkra och stabila värmefördelningen innebär att upp till 30 % mindre energi används. Det innersta lagret är gjort av 18-10 rostfritt stål, vilket säkerställer en hållbar och hygienisk yta. Mellanlagret är aluminium som ger en snabb och jämn värmefördelning, medan det yttersta lagret av 18-0-material gör kastrullerna magnetiska och kompatibla med alla värmekällor, inklusive induktion. Tack vare den unika Triply-konstruktionen värms kastrullerna upp snabbt och jämnt, vilket gör matlagningen mer energieffektiv med upp till 30% energibesparing. Eftersom sidor och botten är gjorda i ett stycke förbättras energieffektiviteten. Detta säkerställer att värmen fördelas jämnt och att inga hotspots uppstår.
I setet ingår:
– Kastrull Ø16 cm med glaslock, kapacitet 1,5 liter- Kastrull Ø16 cm med glaslock, kapacitet 1,5 liter- Kastrull Ø18 cm med glaslock, kapacitet 2,0 liter- Kastrull Ø20 cm med glaslock, kapacitet 3,0 liter- Kastrull Ø24 cm med glaslock, kapacitet 5,5 liter
Det integrerade avloppssystemet i locket säkerställer att du enkelt kan hälla av vätska från kastrullen. Kastrullen levereras med glaslock som ger en bra överblick över tillagningsprocessen utan att behöva lyfta locket. Kastrullen är lämplig för ugn upp till 200 grader och är dessutom fri från PFTE, PFOA, teflon, GenX och PFAS. Den tål diskmaskin, men handdisk rekommenderas. Garantin är 10 år.
Sola är ett traditionsrikt, erkänt bestickmärke från Nederländerna, känt för sin höga kvalitet och stilfulla design. Sola grundades 1922 och namngavs efter det franska ordet ”soleil” (sol). Sedan dess har Sola varit ett familjeföretag som genom generationer har tillverkat produkter av hög kvalitet för det dukade bordet. Idag producerar Sola både bestick, köksredskap samt kastruller och stekpannor.

Läs mer om Sola Noma kastrullset 5-delar

Sola Noma kastrullset 5-delar

Grytset

Hitta Sola Noma kastrullset 5-delar även hos:













Rulla till toppen