Siemens HM736G1B1 iQ700 inbyggnadsugn mikro svart

Siemens HM736G1B1 iQ700 inbyggnadsugn mikro svart

Siemens iQ700 inbyggnadsugn & mikro är en mångsidig och högteknologisk ugn som erbjuder en rad avancerade funktioner för den moderna konsumenten. Med sin förmåga att kombinera traditionell ugnsfunktionalitet med mikrovågsteknik, erbjuder denna ugn en imponerande variation av uppvärmningsmetoder, från 4D-varmluft till skonsam varmluft och innovativa mikrovågsfunktioner. Den maximala effekten på 800 W, tillsammans med fem olika mikroeffektnivåer och intelligent inverterteknik, säkerställer effektiv och jämn matlagning.
Den rymliga ugnen på 67 liter är utrustad med teleskopskenor som ger fem olika nivåer för flexibel matlagning. Designen är modern med touchControl och en elegant antracit-färgad emalj på insidan. För enkel rengöring har ugnen ecoClean på bakväggen och hydrolysrengöring.
Komforten är i fokus med funktioner som ugnsassistent med röststyrning, TFT-touchDisplay Plus och digitalur. Ugnen erbjuder även temperaturförslag och optisk temperaturkontroll, samt softMove-teknik för mjuk öppning och stängning av luckan. Snabbuppvärmning och coolStart-funktion för tillagning av frysta maträtter utan föruppvärmning är ytterligare bekvämligheter.
Med Home Connect kan du trådlöst fjärrstyra ugnen via din smartphone eller surfplatta, vilket ger ytterligare en nivå av bekvämlighet. Ugnen kommer med praktiska tillbehör som bakplåt i emalj, grillgaller och långpanna.
Miljö och säkerhet är också viktiga aspekter, med en värmeskyddad ugnslucka och CoolTouch-dörr för att hålla ytan sval. Säkerhetsfunktioner som barnspärr, restvärmeindikation och säkerhetsavstängning ger extra sinnesro.
Tekniskt sett är ugnen välutrustad med en sladdlängd på 120 cm och ett totalt anslutningsvärde på 3.6 kW. Måtten på ugnen är 595 mm x 594 mm x 548 mm, medan nischmåtten är 585 mm – 595 mm x 560 mm – 568 mm x 550 mm, vilket gör den lämplig för de flesta köksdesigner.

Läs mer om Siemens HM736G1B1 iQ700 inbyggnadsugn mikro svart

Siemens HM736G1B1 iQ700 inbyggnadsugn mikro svart

Kombiugn

Hitta Siemens HM736G1B1 iQ700 inbyggnadsugn mikro svart även hos:













Rulla till toppen