Kenwood Braun 3-In-1 Mini Chopper

Kenwood Braun 3-In-1 Mini Chopper

Braun Mini Chopper – Minihacka, kaffekvarn och kryddkvarn: Kraftfull prestanda i tre funktioner
Upplev flexibilitet i köket med Braun Mini Chopper, din ultimata tre-i-ett-lösning för hackning, malning av kaffe och kryddor. Denna flexibla enhet kombinerar kraftfull prestanda med användarvänlig design för att möta alla dina köksbehov.
Tre funktioner i en enhet: Mini Chopper är inte bara en minihacka, utan även en kaffekvarn och en kryddkvarn. Med denna enhet kan du enkelt hacka lök till dina rätter, mala färskt kaffe till din morgonkaffe och blanda dina egna kryddblandningar – allt med en praktisk enhet.
Kraftfull motor: Den kraftfulla 800-wattmotorn garanterar snabb och effektiv prestanda, oavsett om du hackar grönsaker eller maler kaffebönor. Gör din köksrutin mer effektiv och spara tid med denna flexibla enhet.
Justerbar malning: Ställ in kvarnen efter önskemål med det inställbara malningssystemet. Välj mellan olika malningsnivåer för att uppnå önskad konsistens för ditt kaffe eller kryddblandning.
Stabila klingor och kvarnar: De fyra rostfria stålklingorna och kvarnarna är konstruerade för att vara hållbara och skarpa, vilket garanterar en jämn prestanda och en lång livslängd för enheten.
Användarvänlig hantering: Med enkla kontrollknappar är Mini Chopper lätt att hantera. Byt mellan funktioner utan problem och uppskatta den flexibilitet som denna enhet erbjuder.
Tål diskmaskin: Alla tagbara delar är diskmaskinsdugliga, vilket gör rengöringen ännu enklare. Skapa mer tid för matlagning och mindre tid för rengöring.
Upplev bekvämligheten av tre köksredskap i ett med Braun Minihackare. Gör din matlagning mer flexibel och effektiv med denna multifunktionella enhet som passar perfekt i alla moderna kök.

Läs mer om Kenwood Braun 3-In-1 Mini Chopper

Kenwood Braun 3-In-1 Mini Chopper

Minihackare

Hitta Kenwood Braun 3-In-1 Mini Chopper även hos:













Rulla till toppen