Siemens GS36NVIEP iQ300 Inox-Easycleen frys

Siemens GS36NVIEP iQ300 Inox-Easycleen frys

Siemens iQ300 Inox-Easycleen frys är en toppmodern frys som kombinerar elegant design med avancerad teknologi för att ge dig en överlägsen förvaringslösning. Med en nettovolym på 242 liter är den både rymlig och energieffektiv. Den årliga energiförbrukningen ligger på endast 234 kWh och den låga ljudnivån på 39 dB gör att den knappt märks i hemmet.
Frysen har en sofistikerad design med dörrar i rostfritt stål med easyClean-yta och sidoväggar i Pearl grey, kompletterat med ett vertikalt handtag i aluminium. Den är utrustad med noFrost-teknik som eliminerar behovet av avfrostning, och den elektroniska temperaturstyrningen med LED-panel gör det enkelt att övervaka och justera temperaturen.
Säkerheten är också prioriterad med ett akustiskt dörrlarm och ett varningssystem som både är akustiskt och optiskt för att varna vid driftstörningar. freshSense-teknologin säkerställer en jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi.
I frysdelen finner du easyAccess-hyllor som förenklar hanteringen av dina varor, en istärningslåda för att alltid ha isbitar redo, och varioZone med flyttbara glashyllor som ger extra utrymme. Det finns även fyra frysbackar med transparent front, varav två är extra stora bigBox-modeller.
Frysen är 186 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup. Dörren är högerhängd men kan omhängas, och med ställbara fötter framtill och hjul baktill är den enkel att placera. Dessutom krävs inget avstånd till väggen tack vare en dörröppningsvinkel på 90°.
Siemens iQ300 Inox-Easycleen frys är en idealisk kombination av design, komfort och teknisk innovation, som gör den till ett perfekt val för det moderna köket.

Läs mer om Siemens GS36NVIEP iQ300 Inox-Easycleen frys

Siemens GS36NVIEP iQ300 Inox-Easycleen frys

Frys

Hitta Siemens GS36NVIEP iQ300 Inox-Easycleen frys även hos:













Rulla till toppen