Caso Aroma Sense kaffemaskin 1,25 liter svart

Caso Aroma Sense kaffemaskin 1,25 liter svart

Börja varje dag på bästa sätt med högkvalitativt kaffe från Caso Aroma Sense kaffemaskin. Den innovativa maskinen är skapad för låta dig njuta av lyxig kaffekultur i ditt eget hem, med en snygg design och avancerade funktioner som ger dig ett perfekt resultat vid varje bryggning. Kaffemaskinens eleganta look med mattsvart finish ger en sofistikerad touch som passar sömlöst in i alla typer av kök, samtidigt som den intuitiva designen gör den otroligt enkel att använda.
Bakom den snygga fasaden döljer sig imponerande bryggteknik. Aroma Sense levererar kaffe vid en optimal bryggtemperatur på 92-96°C, samtidigt som den avancerade bryggarmen med nio hål säkerställer en jämn extraktion av kaffets aromer. Tack vare den justerbara filterhållaren kan du anpassa kaffets styrka, så att du får din kopp exakt som du vill ha den. Vattentanken rymmer upp till tio koppar, så att du enkelt kan koka kaffe åt alla dina gäster utan att behöva brygga flera gånger.
Tack vare den praktiska timerfunktionen kan du förinställa bryggtiden, så att du kan vakna varje morgon till doften av nybryggt kaffe eller njuta av en kopp när du kommer hem från jobbet. När kaffet väl är bryggt aktiveras varmhållningsfunktionen i upp till 40 minuter, så att du har god tid på dig att njuta av en riktigt god kopp.
Aroma Sense är godkänd av European Coffee Brewing Centre, vilket säkerställer att den inte bara är snygg utan även levererar kaffe av hög kvalitet. Det permanenta filtret i titanbelagt rostfritt stål och den praktiska mätskeden sätter pricken över i – allt du behöver för att njuta av perfekt kaffe varje gång.

Läs mer om Caso Aroma Sense kaffemaskin 1,25 liter svart

Caso Aroma Sense kaffemaskin 1,25 liter svart

Kaffebryggare

Hitta Caso Aroma Sense kaffemaskin 1,25 liter svart även hos:













Rulla till toppen