Smeg Victoria fläkt inbyggnadshäll & inbyggnadsugn silver

Smeg Victoria fläkt inbyggnadshäll & inbyggnadsugn silver

Unna dig riktig lyx för köket med det här setet om fläkt, inbyggnadshäll och inbyggnadsugn i matchande stil från Smeg. Ett bra val för dig som strävar efter en lugn och genomarbetad känsla i din köksinredning, där både stil och funktionalitet står i fokus.
Smeg KSED65XE väggmonterad fläkt är 60 centimeter bred och har en maxhöjd på 109,5 centimeter. Den högeffektiva motorn har tre hastigheter och fettfiltren är tillverkade av rostfritt stål, vilket gör att de enkelt kan diskas i diskmaskinen. Ventilröret mäter 150 millimeter och ljudnivån varierar efter hastighet. Som lägst ligger den på 53 dB(A) och som högst på 67 dB(A).
Smeg SOP6900T Victoria inbyggnadsugn har en klassisk lackerad design med romantiska detaljer i rostfritt stål. Ett perfekt val för det nostalgiska och klassiska köket. Ugnen är termoventilerad, vilket innebär att den har en fläkt som cirkulerar den varma luften i ugnen, något som ger ett jämnt resultat och förkortar tillagningstiden. Ugnen har även flera tillagningsfunktioner: statisk, ventilerad, konvektion och grill. Den är även utrustad med Ever Clean-emalj, som enkelt låter dig torka ur ugnen med en trasa. Den har även integrerad pyrolysrengöring, som avänder hög temperatur för att bränna bort eventuellt smuts och fett.
Smeg SI364FXM inbyggnadshäll är 60 centimeter bred och har en snygg design i svart glaskeramik som ger hela köket ett lyft. Ett bra val om du letar efter en praktisk och modern induktionshäll, som värms upp snabbt, ger snabb och jämn värmefördelning över hela kastrullen, har hög säkerhetsnivå och enkel och intuitiv användning.

Läs mer om Smeg Victoria fläkt inbyggnadshäll & inbyggnadsugn silver

Smeg Victoria fläkt inbyggnadshäll & inbyggnadsugn silver

Ugn

Hitta Smeg Victoria fläkt inbyggnadshäll & inbyggnadsugn silver även hos:













Rulla till toppen