Siemens BF525LMS0 iQ500 inbyggnadsmikro svart

Siemens BF525LMS0 iQ500 inbyggnadsmikro svart

Siemens iQ500 inbyggnadsmikro är en högpresterande mikrovågsugn designad för den moderna konsumenten. Med en generös volym på 20 liter och en maximal effekt på 800 watt, erbjuder denna mikrovågsugn en mångsidighet som passar alla typer av matlagning. Den är utrustad med fem olika effektlägen, från 90 till 800 watt, vilket gör det möjligt att finjustera värmen för perfekt resultat varje gång.
Den här modellen skryter med innovativa funktioner som cookControl, som inkluderar sju förinställda automatiska program för att garantera att varje rätt blir en succé. Dessutom finns det fyra upptiningsprogram och tre matlagningsprogram som kompletterar dess mångsidighet. En unik memory-funktion tillåter dig att spara din favoritinställning för snabb och enkel användning nästa gång.
Designen är både elegant och funktionell med en vänsterhängd lucka och en insida i rostfritt stål som är enkel att rengöra. Komforten är också i fokus med lättanvända inställningar, klar LED-belysning och en roterande glastallrik med en diameter på 25,5 cm. En digital klocka och en inbyggd kylfläkt förbättrar användarupplevelsen ytterligare.
När det gäller miljö och säkerhet, har Siemens inte kompromissat. Mikrovågsugnen är utrustad med säkerhetsfunktioner som säkerhetsavstängning och luckströmbrytare för att ge dig sinnesro när du använder produkten.
Siemens iQ500 inbyggnadsmikro (BF525LMS0) är en idealisk kombination av stil, funktion och säkerhet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv mikrovågsugn för sitt hem.

Läs mer om Siemens BF525LMS0 iQ500 inbyggnadsmikro svart

Siemens BF525LMS0 iQ500 inbyggnadsmikro svart

Mikrovågsugn

Hitta Siemens BF525LMS0 iQ500 inbyggnadsmikro svart även hos:













Rulla till toppen