Sola Green Cooking stekpanna 20 cm

Sola Green Cooking stekpanna 20 cm

Solas mest exklusiva stekpannor kommer från serien Green Cooking, som kombinerar utmärkt design och funktionalitet på bästa sätt. Pannorna finns i tre olika storlekar och har en otroligt vacker finish som kommer att pryda vilket kök som helst.
Green Cooking-pannan är konstruerad med sidor och botten i ett stycke, bestående av tre lager, känt som Triply. Den unika konstruktionen med Triply-materialet gör att pannan värms upp snabbt och jämnt. Detta säkerställer inte bara en mer precis matlagning, utan också en betydande energibesparing på upp till 30 % tack vare den effektiva värmefördelningen.
Pannans tre lager består av:
– Innersta lagret: 18-10 rostfritt stål, vilket ger en hållbar och hygienisk yta.- Mellersta lagret: Aluminium, som ger en mycket snabb och jämn värmefördelning.- Yttersta lagret: 18-0 material, som är magnetiskt och gör pannorna kompatibla med alla värmekällor, inklusive induktion.
Sola är ett väletablerat holländskt varumärke för bestick, känt för sin höga kvalitet och stilfulla design. Som ett familjeföretag som har funnits i generationer har Sola byggt upp en stark tradition av att producera köksredskap av högsta kvalitet. Solas sortiment omfattar en bred variation av produkter, inklusive bestick, köksredskap samt grytor och pannor. Varje produkt är tillverkad med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer och en passion för hantverk, vilket säkerställer att de uppfyller de högsta standarderna inom både funktionalitet och estetik.

Läs mer om Sola Green Cooking stekpanna 20 cm

Sola Green Cooking stekpanna 20 cm

Stekpanna

Hitta Sola Green Cooking stekpanna 20 cm även hos:













Rulla till toppen