Georg Jensen Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set 3 st

Georg Jensen Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set 3 st

Upplev julens magi med Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set. Denna exklusiva trio av Georg Jensens klassiska julmobiler i miniatyrformat är en hyllning till skandinavisk design och jultraditioner. Varje delikat stycke är en konstnärlig representation av julens hjärta och själ, från det första hjärtformade prydnaden med sin tidlösa klocka till den granformade skapelsen som bär högtidens mest älskade symbol, hjärtat, och slutligen den snöflingeprydda julupphängningen som fångar vinterns kristallina skönhet.
Dessa miniatyrer är inte bara prydnader; de är berättare av en rik historia som sträcker sig över decennier. Varje julmobil är gjord med precision och omsorg, pläterad med 18 karat gult guld som ger en varm glans som kompletterar den kyliga vintersäsongen. De röda banden som följer med varje mobil är inte bara för upphängning utan också för att sprida julglädje och värme i varje hörn av ditt hem.
För att bevara dessa miniatyrers skönhet och glans, använd en mjuk borste och mild tvål i varmt vatten för rengöring och efterskölj med en torr, mjuk trasa. Förvara dem på en torr och varm plats för att säkerställa att de förblir en del av dina jultraditioner år efter år.Bredd: 5,1-5,7 cmHöjd: 5-7,3 cm

Läs mer om Georg Jensen Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set 3 st

Georg Jensen Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set 3 st

Julpynt

Hitta Georg Jensen Christmas Collection 2024 Julmobil Miniatyr-set 3 st även hos:













Rulla till toppen