Mauviel Cook Style stekpanna oval 25×19 cm rostfritt stål

Mauviel Cook Style stekpanna oval 25×19 cm rostfritt stål

Om du letar efter en stekpanna som kombinerar hög prestanda, effektivitet och elegant design så är Mauviel Cook Style-stekpannan ett perfekt val för dig.
Cook Style-serien är utformad av fem lager rostfritt stål och aluminium, vilket säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning för en mer exakt matlagning. Konstruktionen ger en effektivitet som är upp till 50% högre än traditionella grytor och stekpannor med sandwichbotten, vilket sparar både tid och energi i köket. Dina rätter tillagas snabbare och mer mindre energiförbrukning, vilket är bra både för miljön och vardagslogistiken.
Den multifunktionella ovala stekpannan mäter 25 x 19 centimeter och är tillverkad av tåligt rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd i köket. Den är kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion, och är idealisk för såväl stekning och bräsering som för tillagning av grytor. Pannan är också ugnssäker, så du kan enkelt avsluta tillagningen av dina rätter i ugnen.
Njut av en fantastisk matlagningsupplevelse med en stekpanna som passar både professionella kockar och matentusiaster – beställ din Mauviel Cook Style-stekpanna idag och upplev skillnaden i köket.

Läs mer om Mauviel Cook Style stekpanna oval 25×19 cm rostfritt stål

Mauviel Cook Style stekpanna oval 25×19 cm rostfritt stål

Stekpanna

Hitta Mauviel Cook Style stekpanna oval 25×19 cm rostfritt stål även hos:













Rulla till toppen