Siemens KS36VAIDP iQ500 kylskåp 186 x 60 cm borstat stål

Siemens KS36VAIDP iQ500 kylskåp 186 x 60 cm borstat stål

Det avancerade iQ500-kylskåpet från Siemens är det perfekta valet för att hålla din mat fräsch och utsökt längre. Med avancerade funktioner och elegant design sätter det här kylskåpet nya standarder för matförvaring i alla moderna hem.
Kylen är utrustad med hyperFresh plus-teknik, som håller frukt och grönsaker fräscha dubbelt så länge. Den justerbara luftfuktigheten i hyperFresh plus-lådan ser till att maten håller sig fräsch och saftig längre, så att du kan njuta av den när det passar dig bäst. Med bottleRack-funktionen kan du förvara dina flaskor säkert och inom räckhåll, vilket ger en bekväm och organiserad förvaringslösning. Och med SuperCooling-funktionen kan du snabbt kyla ner nya livsmedel genom att sänka temperaturen under en viss tidsperiod, så att maten håller sig fräsch och hälsosam från det ögonblick den kommer in i kylen.
LED-belysningen ger en jämn och stark belysning i hela kylskåpet, vilket gör det enkelt att se allt i kylskåpet – även i de mörkaste hörnen. Dessutom har dörrarna i rostfritt stål anti-fingeravtrycksteknik, som minskar behovet av rengöring genom att minimera fingeravtryck och fläckar.

Läs mer om Siemens KS36VAIDP iQ500 kylskåp 186 x 60 cm borstat stål

Siemens KS36VAIDP iQ500 kylskåp 186 x 60 cm borstat stål

Kylskåp

Hitta Siemens KS36VAIDP iQ500 kylskåp 186 x 60 cm borstat stål även hos:













Rulla till toppen