Graef Mytiny skärmaskin hopfällbar grå

Graef Mytiny skärmaskin hopfällbar grå

Mytiny är en praktisk hopfällbar skärmaskin från tyska Graef, ett företag som är ledande inom slicerproduktion. Den här modellen är en kompakt och praktisk slicer, som enkelt kan förvaras i en kökslåda när den inte används. Den eleganta designen gör att du även kan låta maskinen stå framme som en snygg detalj på bänken.
Det som kanske är det mest imponerande med Mytiny skärmaskin är dess mobilitet, vilket ger dig möjlighet att flytta den fritt i köket. Den är även utrustad med högkvalitativa knivar, i noggrant utvalt och bearbetat rostfritt stål. Dessutom har den både quick action-funktion och kontinuerlig drift, som du styr enkelt via en vridknapp. Du kan ställa in tjockleken på skivorna från 0-15 millimeter.
Skärmaskinen har en sparsam motor, med normal drift på 45 watt och maxkapacitet 170 watt. Samtidigt är den tystgående, så att du slipper dras med alltför höga ljud i köket. En unik och kompakt skärmaskin som tar minimal plats, skär allt och har en modern och snygg design. Med andra ord ett riktigt bra val för det moderna skandinaviska köket.

Läs mer om Graef Mytiny skärmaskin hopfällbar grå

Graef Mytiny skärmaskin hopfällbar grå

Påläggsmaskin

Hitta Graef Mytiny skärmaskin hopfällbar grå även hos:













Rulla till toppen