Muurikka Stekhällsset med gasolbrännare SL 48 cm svart

Muurikka Stekhällsset med gasolbrännare SL 48 cm svart

Muurikka SL stekhällsset kombinerar elegant design med praktisk funktionalitet och inkluderar en emaljerad gasolbrännare samt ett stadigt metallstativ med korta, stabila ben i D-profil. Denna picknick-modell passar perfekt för placering på bordet eller att ta med på utflykten. Setet innehåller även en stekhäll i varmvalsat stål med en diameter på 48 cm.
Gasolbrännaren är utrustad med en integrerad tändningsmekanism och tydliga markeringar som gör det enkelt att reglera värmen jämnt över plattan. Värmen regleras individuellt på de två gasolringarna, vilket ger möjlighet att skapa olika temperaturzoner på hällen.
Det skålformade vindskyddet skyddar effektivt lågorna och riktar värmen uppåt mot plattan, vilket hjälper till att optimera gasolförbrukningen. Med en uteffekt på 7,9 kW och en gasförbrukning på 565-575 gram per timme är gasolbrännaren både kraftfull och effektiv.
Stekhällssetet är CE-märkt, vilket innebär att det uppfyller EU krav på säkerhet, hälsa och miljöskydd. Du rekommenderas att förvara setet på en torr plats när det inte används.

Läs mer om Muurikka Stekhällsset med gasolbrännare SL 48 cm svart

Muurikka Stekhällsset med gasolbrännare SL 48 cm svart

Set med stekplattor

Hitta Muurikka Stekhällsset med gasolbrännare SL 48 cm svart även hos:













Rulla till toppen