Gyutoh med en längd på 16 cm är den perfekta allkniven till att skära, hacka och dela råvaror. Kniven får sin extrema skärpa genom den ultravassa Honbazuke-slipningen på knivbladet som är slipat på båda sidor. Till detta tillkommer den typiska japanska knivbladsprofilen som erbjuder ett symmetriskt skär med en vinkel på 19 °C. Knivbladets kärna består av MicroCarbide pulverstål MC63. Detta omges av 100 lager av två olika typer av rostfritt stål, så att det unika Flower-Damast-mönstret kan skapas på knivbladet. Detta mönster gör kniven unik. För att uppnå en hårdhet på anmärkningsvärda ca 63 Rockwell har CRYODUR®-knivbladet ishärdats i en specialutvecklad process vid -196 °C. Det gör kniven motståndskraftig mot slitage, flexibel och robust.
Läs mer om Miyabi Kockkniv Gyutoh 16 cm 5000 MCD